torsdag 16 september 2010

Starta egen webshop - så här gör du

Funderar du på att starta egen webshop? Här får du några bra tips på hur du ska göra för att lyckas med att starta egen webshop på nätet. För det första behöver du bestämma dig för vad du ska sälja i din webshop. Som du säkert vet finns det nu förtiden mängder av butiker på nätet, så det gäller att välja rätt produkter att sälja när man ska starta egen webshop på nätet, annars blir konkurrensen för stor.

Hur startar jag egen webshop på nätet?


Nästa sak att tänka på när du ska starta egen webshop är att välja rätt ehandelslösning, alltså rätt webshop. Det finns massor av webshopslösningar att välja mellan, med varierande pris och kvalitet. Det du behöver göra är att bestämma vad du har för ambitioner med din webshop och hur framgångsrik du tror att du kommer bli när du ska starta egen webshop. Ju mer försäljning och ju mer trafik, desto mer avancerad webshop behöver du, och ju dyrare blir din ehandelslösning.

Webhotell och hemsida för din webshop


När du bestämt dig för vilken ehandelslösning du ska använda när du ska starta egen webshop behöver sätta upp en hemsida där din webshop ska ligga. Då behöver du ett webhotell. Ett webhotell för din webshop behöver inte kosta mer än några kronor i månaden. Oftast är det värt att lägga mer pengar på ehandelslösningen när du ska starta egen webshop än vad du lägger på webhotell. Lycka till med att starta egen webshop!